Gaziantep Ticaret Borsası (GTB) Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Tiryakioğlu, geçirdiği kalp krizi sonucu yaşama gözlerini yuman AK Parti Gaziantep Milletvekili Abdülkadir Yüksel’in vefatından duyduğu derin üzüntüyü dile getirerek,” Türk siyaseti, ülkesine ve milletine gönülden bağlı, vatana hizmet aşkı ile çalışan mümtaz bir şahsiyetini kaybetti “dedi.

Tiryakioğlu, Gaziantep Milletvekili Abdülkadir Yüksel’in vefatı dolayısıyla yayımladığı başsağlığı mesajında, merhum Abdülkadir Yüksel’in, kadirşinas kişiliği ile tanınan ve tüm bölge halkı tarafından çok sevilen değerli bir siyasetçi olduğunu vurguladı.

Merhum Yüksel’in vefatından duyduğu üzüntüyü belirten Tiryakioğlu, “Birecik Belediye Başkanlığı ve Gaziantep Milletvekilliği görevleri süresince her zaman halkla iç içe olmayı tercih eden ve halkın sorunlarının çözümü ve refahı noktasında ömrünü vakfeden değerli Gaziantep Milletvekilimiz Abdülkadir Yüksel’i, halk iradesinin tecellisi TBMM’de çalışırken kaybettik. Merhum Abdülkadir Yüksel’e yüce Allah’tan rahmet, kederli ailesine ve tüm sevenlerine sabır ve başsağlığı diliyorum. Mekanı cennet olsun. Hizmetleri, çalışma azmi ve güler yüzü ile hiçbir zaman unutulmayacak” ifadelerine yer verdi.