Tepebaşı Belediyesi Aşağı Söğütönü Yaşam Köyü’nde kalan sağlıklı yaşlılar ve Evde Bakım Merkezi (TEBEV) himayesinde bulunan vatandaşlar, düzenlenen akşam çayı etkinliğinde buluştu.

Yeşiltepe Mahallesi’nde Şehit P. Uzm. Çavuş Gürsel Demir Deneyimli Kafe’de düzenlenen etkinlikte bir araya gelen deneyimli yurttaşlar güneşli havanın tadını çıkartarak birlikte vakit geçirmenin keyfini yaşadı. Buluşmada birbirleri ile sohbet ederek açık havada çay içip güzel saatler geçiren deneyimli yurttaşlar, etkinlikten dolayı Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç’a teşekkürlerini iletti.

Konuyla ilgili bir değerlendirmede bulunan Başkan Ataç da insan yaşamında moralin önemine dikkat çekerek, “Tepebaşı Belediyesi olarak her yaştan yurttaşımızın sağlığı ile ilgileniyoruz. Belediyecilik sadece asfalt dökmek, temizlik yapmak, park yapmak anlamına gelmez. Belediyecilik; sağlık, spor ve sanat gibi önemli konularda da çalışma yürütmek ve vatandaşların memnuniyetini kazanmaktır. İnsan odaklı toplumsal belediyecilik anlayışımızın temelinde bu anlayış yatmaktadır” ifadelerini kullandı.

Etkinlik, deneyimli yurttaşların dinlediği şarkılara eşlik ederek keyifli anlar yaşaması ile devam etti.