Bilecik İl Müftülüğü tarafından her ay farklı bir ilçede yapılan İlçe Müftüleri Toplantısına bu ay Gölpazarı ev sahipliği yaptı.

2017 ekim ayı İlçe Müftüleri Toplantısı, Bilecik İl Müftüsü Necati Akkuş Başkanlığında yapılırken, toplantıya tüm ilçelerdeki ilçe müftüleri katıldı. Bilecik İl Müftülüğü ile ilçe müftülükleri arasında yürütülen iş ve işlemlerde birlikteliği sağlamak, koordinasyonu güçlendirmek amacıyla, her ay Bilecik ilinin farklı bir ilçesinde planlanan ilçe müftüleri toplantısına Gölpazarı İlçe Müftüsü Mükerrem Cüre ev sahipliği yaptı. Gölpazarı Öğretmenevi Camlı Köşkte Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan toplantı, gündemin okunması ve yapılan istişarelerle devam etti.

Toplantı sonrası bir açıklama yapan Bilecik İl Müftüsü Necati Akkuş, “Camiler ve Din Görevlileri Haftası” etkinlikleri çerçevesinde Bilecik’te yapılması planlanan faaliyetlerin görüşüldüğü belirterek, "Toplantıda ayrıca, Kur’an kurslarının uygulama esasları, güncel idari konular, 2017-2018 umre organizasyonunda görevlendirilecek personel ve kafile başkanlarının teklifi, kardeş şehir yardım talebi görüştük" dedi.

İlçe müftülerine veda yemeği

Toplantı sonunda Yalova’nın Çiftlikköy ilçesine İlçe Müftüsü olarak atanan Gölpazarı İlçe Müftüsü Mükerrem Cüre, Çanakkale İl Müftü Yardımcılığına atanan Söğüt İlçe Müftüsü Mehmet Ali Bal, Zonguldak’ın Kilimli ilçesine İlçe Müftüsü olarak atanan Osmaneli İlçe Müftüsü Aydın Bostancı, Osmaneli İlçe Vaizliğine atanan Gölpazarı İlçe Vaizi Serkan Yalçın için veda yemeği düzenlendi.