Bilecik Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü tarafından şehirdeki birçok noktada motorize ekipler tarafından ilaçlama çalışmaları yapıldı.

Bilecik Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü tarafından vatandaşların rahat ve sağlıklı bir yaz mevsimi geçirmeleri amacıyla gerçekleştirilen haşere ilaçlama çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Şehir merkezi ve mücavir alanlardaki kapsamlı ilaçlama çalışmalarını yürüten ekipler, yapılan ilaçlama çalışmaları ile haşere oluşumlarının engellenmesi amaçlanıyor.

Şeyh Edebali Türbesi ve camilerin yanı sıra yeşil ve sulak alanlar, park ve bahçeler ile piknik ve mesire alanları ilaçlanıyor. Şehir çöplüğü ve çöp tenekelerinde de gerçekleştirilen haşere ilaçlama çalışmaları ile vatandaşların sağlıklı ve güvenli ortamlarda vakit geçirmeleri amaçlanıyor.

Çalışmalar hakkında bilgi veren Bilecik Belediyesi Veteriner İşleri Müdürü Nedret Avcı, “Bilecik Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü olarak şehrimizin birçok noktasında ilaçlama çalışmaları gerçekleştiriyoruz. Geçtiğimiz yıl yapılan ilaçlama çalışmalarına için son teknolojik ürünler, belediyemiz bünyesine kazandırıldı. Vatandaşlarımıza daha hızlı ve kaliteli hizmeti sunmak için motorize ekiplerimiz daha kısa sürede birçok noktada ilaçlama çalışması yapmış oldu” ifadelerini kullandı.