KOCAELİ(İHA) – 19 Ekim Muhtarlar Günü münasebetiyle Kartepeli muhtarlar, Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’i makamında ziyaret ederek desteklerinden dolayı teşekkür ettiler.

19 Ekim Muhtarlar Günü münasebetiyle Kartepe Muhtarlar Derneği Başkanı Hüseyin Türker ve yönetimi ile Kartepe Mevcut Muhtarlar Derneği Başkanı Mete Karakuş ve yönetim kurulu üyeleri Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’i makamında ziyaret etti. 2015 yılında Başbakanlık genelgesi ile 19 Ekim Muhtarlar Günü olarak kutlanmaya başlandı. Muhtarlar günü münasebetiyle Başkan Üzülmez’i ziyaret eden muhtarlar “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere hükümetimize, milletvekillerimize ve sayın belediye başkanımıza verdikleri destekten dolayı teşekkür ederiz” dediler.

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez ise, “Nasıl siyasi partilerimiz demokrasimizin vazgeçilmez unsurlarıysa, muhtar da demokrasinin temel taşıdır. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın muhtarlara verdiği destek herkes tarafından malumdur. Külliyede misafir edilen muhtarlarımız ile istişare toplantıları yapılmaktadır. Bizlerde Kartepemizde düzenli olarak her ay istişare-değerlendirme toplantılarımızı yapıyoruz. Belediye olarak teşekkür veya eleştirileri bizzat dinleyerek ivedilikle gereğini yapıyoruz. Mahallenin en küçük bir sorunuyla bile dertlenen muhtarlarımız da bizler gibi, milletin hizmetkarıdır. Muhtarlarımızın bu zamana kadar her zaman yanlarında olduk bundan sonra da olmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.