SEDAŞ ve İlçe Milli Eğitim Müdürlükleri ile işbirliği kapsamında daha çok kırsal bölgelerdeki öğrencilerle buluşup okulların belirlediği ihtiyaç sahibi öğrencilere kışlık ayakkabı hediye ediyor.

İlkokullarda Okul Müdürleri ile öğretmenler öğrencilere ayakkabılarını giydirerek sevinçlerine ortak oldular. SEDAŞ bu projesinde İnsan İletişim Derneği ile organizasyonun gerçekleşmesinde işbirliği yaptı. SEDAŞ’tan yapılan yazılı açıklamaya göre, yardım kolileri, ilk okullarda eğitim gören ve bin ihtiyaç sahibi öğrenciye dağıtılmak üzere 160 ayrı okulda okul yöneticilerine teslim edildi.

SEDAŞ Yönetim Kurulu ve İcra Başkanı Bekir Sami Güven, eğitime yönelik yapılacak yatırımların çok önemli olduğunu belirtti. Geleceğin en büyük teminatının çocuklar olduğunu ifade eden Güven, “Yatırımın zarar etmediği bir tek yer vardır, o da eğitimdir. Bu nedenle geleceğimizin en büyük teminatı olarak gördüğümüz çocuklarımıza, yapabileceğimiz en güzel yatırım eğitimdir. Bu düşünceden hareketle SEDAŞ olarak ilk okullarda okuyan ihtiyaç sahibi öğrencilerimizi desteklemek amacıyla bu yıl kışlık ayakkabı yardımı yapıyoruz. İlk okullarda okuyan öğrencilere, bin adet kışlık ayakkabı, okullara 24 Kasım öğretmenler günü öncesinde teslim edildi. İhtiyaç sahibi öğrencilerin tespiti okul idarelerince yapılırken, emeği geçen herkese çok teşekkür ediyoruz” dedi.