Demokratik Bölgeler Partisi (DBP) Hakkari İl Örgütü, yeni yönetimi kurumlar ile tanışma ziyaretleri kapsamında Hakkari Belediye Eş Başkanları Dilek Hatipoğlu ve Nurullah Çiftçi’yi makamında ziyaret etti.

DBP Hakkari İl Örgütü yeni yönetimi olarak kurumlar ile tanışma ziyaretleri kapsamında Hakkari Belediyesi Eş Başkanları Dilek Hatipoğlu ve Nurullah Çiftçiyi ziyaret ettiklerini ifade eden DBP yeni İl Eş Başkanı Musa Çiftçi, Hakkari halkının hak ettiği, özgür, eşit ve demokratik yaşamı oluşturmak ve halka en iyi hizmeti sunmak için kentte bulunan tüm kurumlarla iş birliği içerisinde çalışacaklarını ifade etti.

Burada bir açıklamada bulunan DBP İl Eş Başkanı Musa Çiftçi, “Örgüt olarak belediyemizin hizmetlerine katkı sunma noktasında elimizden geleni yapacağız. Parti bir nevi halkla belediye arasındaki köprü görevini görüyor. Biz de o noktada gerekeni yapacağız. Hizmetler yapılmakta, bunları görüyoruz. Tabii her iki taraflı eksiklikler var. Bu sadece diyalog amaçlı bir ziyaret, bundan sonrada sıkı diyaloglar ve iyi ilişkiler ile Hakkari’nin var olan sorunlarına çözüm gücü olmak, iyi bir kent yönetimi ortaya çıkarmak için birlikte çalışacağız” şeklinde konuştu.

“GÜZEL ÇALIŞMALARA İMZA ATACAĞIZ”

Yeni DBP yönetiminin gerçekleştirdiği ziyaretten memnun olduklarını ifade eden Hakkari Belediyesi Eş Başkanı Dilek Hatipoğlu, “Bizler başta yeni yönetime başarılar diliyoruz. Gerçekten umut verici bir tablo var. Bir dönem bir boşluk yaşandı ama inşallah sizler en kısa sürede gidereceksiniz ki gerçekten güçlü bir yönetim. Bizler hepimiz birbirimize destek vererek, güçlü bir anlayış, güçlü bir bilgi ve beceri ortaya koyacağız. Birlik ve beraberlik ruhu ile üzerimize düşen görevi yerine getireceğiz. Bu yönlü bizlerde elimizden geleni yapacağız. Tabii söz edildiği gibi eksikliklerimiz var bunlar olacaktır da fakat bizler birlikte hareket ederek çalışmalar yürütüp eksiklikleri gidereceğiz. İnşallah birlikte güzel çalışmalara birlikte imza atacağız” dedi.

Yeni yönetimin kentte kurumlarla tanışma ziyaretlerinin süreceği belirtildi.