Hakkari Belediyesi Eş Başkanları Dilek Hatipoğlu ve Nurullah Çiftçi, eş başkan yardımcıları ve birim müdürleri ile birlikte kentte ev ziyaretleri başlattı.

Hakkari Belediyesi Eş Başkanları Dilek Hatipoğlu ve Nurullah Çiftçi, beraberindeki eş başkan yardımcıları ve birim müdürleri ile birlikte çat kapı yaparak Hakkari’de bir evi ziyaret etti. Çat kapı yaparak eve misafir olan eş başkanlar, eş başkan yardımcıları ve birim müdürleri ev sakinleri ile bir araya gelerek Hakkari’de ilk defa ev ziyaretlerini başlatmış oldu. Ev sakinleri tarafından sıcak karşılanan eş başkanlar, eş başkan yardımcıları ve birim müdürlerine çay ikramında bulunuldu. Aile ile sohbet edilip, ailenin belediyeden beklentileri ve talepleri üzerine konular konuşuldu. Bunun üzerine belediyeden memnun olduklarını ifade eden aile, yaz aylarında su sorunu yaşadıklarını belirtince, aileye ilgili birim müdürü tarafından belediyenin kentte yaşanan su problemini çözmeye ilişkin başlattığı proje hakkında bilgiler verildi.

HATİPOĞLU: “BUNDAN SONRAKİ SÜREÇTE HALKLA BÜTÜNLEŞME OLACAK”

Çalışmalarının tamamlanma sürecine gelindiğini ve bundan sonraki süreçte halkla toplantılar içerisinde olacaklarını, bu kapsamda ev ziyaretlerinde bulunarak vatandaşla bir araya geleceklerini belirten Hakkari Belediyesi Eş Başkanı Dilek Hatipoğlu ziyarette bulunduğu evde yaptığı açıklamada: “Yedi aylık görevimizde hizmete ağırlık verdik. Bununla ilgili çalışmalarımızın son aşamalarına geldik. Buda hava koşullarından kaynaklı. Bundan sonraki süreçte halk toplantıları devam edecek. Tabi bu sadece belediye eş başkanları olarak değil, birim müdürleri ile birlikte ev ziyaretlerinde bulunacağız çat kapı yapacağız. Yaptığımız çalışmaları birebir ilk ağızdan birim müdürleri kendileri dile getirecekler. Teknik konularda gerekli açıklamaları kendileri yapacak. Bundan sonraki süreçte bir kaynaşma, halkla bütünleşme olacak. Bunun ilk adımını attık. Bu akşam bir eve misafir olduk. Kendileri ile birlikte konuşup, sohbet edeceğiz ve teyzemizin isteklerini not alacağız” dedi.

Gerçekleşen ziyaret sonrasından Eş Başkanlar Dilek Hatipoğlu, Nurullah Çiftçi ve beraberindekiler, kentte devam eden çalışmaların hava şartları bozulmadan tamamlanması için gece geç saatlere kadar çalışan ekipleri denetledi.