Hakkari Belediyesi Eş Başkanları Dilek Hatipoğlu ve Nurullah Çiftçi, devam eden çalışmaları denetlemeye ve başlatılacak yeni çalışmalar için mahallelerde incelemelerini sürdürüyor.

Hakkari Belediyesi Eş Başkanları Dilek Hatipoğlu ve Nurullah Çiftçi, beraberindekilerle dün akşam saatlerinde kentte devam eden çalışmaları denetledi. Eş başkanlar Dilek Hatipoğlu ve Nurullah Çiftçi, tamamlanacak çalışmaların ardından kentin bazı mahallelerinde başlatılacak yeni çalışmalar için mahalleri dolaşarak incelemelerde bulundu. İncelemeler için mahalleri dolaşan Dilek Hatipoğlu ve Nurullah Çiftçi, burada vatandaşlarla buluştu. Vatandaşlar, belediyenin kentte başlattığı hizmetlerden memnun olduklarını belirterek, “Sizleri desteklemeye her zaman hazırız. Sayın başkanım sizi yakından takip etmekteyim, çalışmalarınız bizleri çok mutlu ediyor. Hakkari’de bir kadın başkanımız olduğu için çok şanslıyız. Bir kadın olarak bu insana özgüven veriyor ve Hakkari’de başlattığınız hizmet atağı nazarımızda çok önemlidir. Her zaman yanınızdayız” dediler.

Yapılan denetimler ve incelemeler esnasında vatandaşlar ile görüşen eş başkanlar Dilek Hatipoğlu ve Nurullah Çiftçi; “Bizler onurlu halkımıza hizmet etmek için buraya layık görüldüysek, onurlu ve mücadeleci halkımız için bu görevi layığı ile yerine getirmek için elimizden geleni yapacağız. Tabi kentte hizmetlerimizi tam anlamıyla yerine getirebilmemiz için sizlerin de bizim yanımızda olması önemlidir. Yapılacak hizmetler ile kentimizdeki değişimi herkes görecek” dediler.

Dilek Hatipoğlu ve Nurullah Çiftçi, yapılan denetleme ve incelemelerden sonra bir süre önce Hakkari Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü hizmet binası garajında başlatılan zemin onarım çalışmaları kapsamında yenilenen itfaiye garajında da incelemelerde bulundular.