Türkiye standartlarına uygun son teknoloji ile donatılan ve yaklaşık 20 hekimin görev yaptığı Hakkari Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi (ADSM), batı standartların üstünde hizmet veriyor.

Dağgöl Mahallesi Medeni Sancar Caddesi üzerinde 2008 yılında hizmete giren ve o zamanlarda sadece 2 diş hekimin görev yaptığı Hakkari ADSM, diş hekimlerinin gelmesiyle Türkiye standartlarına uygun cihazlarla hizmet vermeye başladı. 20 hekim ve 80 personelle hizmet veren Hakkari ADSM de çocukların tedavi olabileceği özel klinik, Türkiye standartlarına uygun yeni sterilizasyon ünitesi, son teknoloji iki röntgen cihazı, birçok ildeki ADSM’lerde bulunmayan implant tedavisi, dolgu, diş eti hastalıkları tedavisi, her türlü sabit ve hareketli protezler ve çocuklar için koruyucu diş hekimliği uygulamaları gibi birçok hizmet veriliyor.

İnternet sayfasını yenileyerek talep ve şikayetleri de alan Hakkari ADSM’nin acil servisinin ise hafta içi her gün saat 24.00’e kadar hizmet verdiği ifade edildi.

ADSM’ye olan memnuniyetlerini dile getiren Gurbet Özkan Taş ise, kendilerine hizmetin en iyisini sunan diş hekimlere teşekkür ederek, memnuniyetlerini dile getirdi. Hafta sonu ağır hastaların araması üzerine poliklinik yapan diş hekimleri yöre halkından tam not aldılar.

Hakkari Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Müdürü Orhan Tanyürek ise, Hakkari halkının hizmetin en iyisine layık olduğunu ve vatandaşın mağdur olmaması için ellerinden geleni yaptıklarını söyledi.