Hakkari Belediyesi Eş Başkanı Dilek Hatipoğlu, “25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Dayanışma ve Mücadele Günü” nedeniyle beraberindeki kadınlarla bildiri dağıttı.

25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Dayanışma ve Mücadele Günü için Demokratik Özgür Kadın Hareketi (DÖKH) öncülüğünde yarın yapılacak kitlesel yürüyüş için DÖKH bileşenleri olan Hakkari Belediyesi Eş Başkanı Dilek Hatipoğlu, DBP, HDP ve Kent Meclisi Eş Başkanları ile Binevş Kadın Merkezi çalışanları bildiri dağıttı. Burada bir açıklama yapan Hakkari Belediyesi Eş Başkanı Dilek Hatipoğlu; "Kadına yönelik şiddete karşı yarın saat 13.00’te yapacağımız yürüyüşe bütün kadınları davet ediyoruz. Bizlerde kadınlar olarak diyoruz ki her türlü baskı, şiddet ve zulme karşı var olacağız. Bu mücadeleden asla vazgeçmeyeceğiz. Yarınki yürüyüşümüze tüm duyarlı insanları ve kadınları davet ediyoruz" dedi.

Bulvar Caddesi üzerinde bildiri dağıtan Eş Başkan Hatipoğlu, erkeklerle de kadın-erkek eşitliği üzerine bir süre sohbet etti.