AK Parti Antakya İlçe Başkanlığına Emrullah Gülen yeniden seçildi.

Antikhan Plaza’da gerçekleşen kongrede konuşan AK Parti Grup Başkan Vekili Belma Satır, AK Parti’nin kongrelerde gücünü kat kat yenilediğini ifade etti. Kurumsal yapı gereği bir araya geldiklerini belirten Satır, “Kongreler bizim düğünlerimiz, şenliklerimiz. Kongrelerde gücümüzü yeniliyoruz. Kurumsal yapımız gereği bir araya geliyoruz. Eksiklerimizi, fazlalıklarımızı görüyoruz. Ve yolumuza daha güçlü devam etmek için birlikte yol alacağımız yeni arkadaşlarla yolumuza devam ediyoruz. Teşkilatlarımızda 2001 yılından beri bizlerle beraber çalışan bütün arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyoruz. İyi ki varsınız, iyi ki buradasınız” ifadelerini kullandı.

AK Parti Hatay Milletvekili Sadullah Ergin ise konuşmasında, "Bizlerin çalışmalarını bereketli kılan gösterişsiz, samimi, ihlasla çalışan, çalışamıyor ise nefesinin yettiği yere kadar hayır dua eden ablalarımız, ağabeylerimiz, kardeşlerimizdir. Bunun farkında olalım” dedi.

Yapılan konuşmaların ardından Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, AK Parti Grup Başkan Vekili Belma Satır’a hediye takdiminde bulundu. Sadullah Ergin ise parti çalışmalarında emeği bulunanlara plaket verdi.

Tek liste ile gidilen kongrede Emrullah Gülen yeniden AK Parti Antakya İlçe Başkanlığına seçildi.