Prime Mall İskenderun, “Anadolu’da Yılın En Başarılı AVM’si” seçildi.

“PerAModa 2014 Ödül Töreni’ &Yeşilçam’da Eskimeyen 100’ler” konseptli organizasyonda, alışveriş merkezi, perakende, basın, sinema sanatçıları ve moda dünyasının önemli isimleri 8 Kasım Cumartesi akşamı Hilton İstanbul Bosphorus Otel’de bir araya geldi.

Gecenin açılışını PerAModa Yönetim Kurulu Başkanı Engin Yıldırım yaptı. Geceyi, Fashion TV’nin program yapımcı ve sunucusu mimar Tülay Beşir ve ünlü sunucu, program yapımcısı Şenol İpek sundu.

Sanat yönetmenliğini Beste Naiboğlu’nun yaptığı gecede, Türk sinemasının 100. Yılında Yeşilçam Emek/Onur ödülleri verildi. Erol Büyükburç, Perihan Savaş, Kayhan Yıldızoğlu, Ediz Hun, Engin Çağlar ve Nuri Alço’nun onur ödülüne layık görüldüğü gecede, Yılın Komedyeni Ödülü Fehmi Dalsaldı’ya (Güllüm Show) verildi. Sinema Emek Ödülü’ne Güngör Bayrak, Yılın Dizi Film Oyuncusu ödülüne Emre Kızılırmak, Türk Sinemasının Gelmiş Geçmiş Yaşayan En Güzel Kadını ödülüne ise Banu Alkan layık görüldü.

Basın ve perakende dünyasının önde gelenlerinin ödüllendirildiği gecede, Prime Mall İskenderun, “Anadolu’da Yılın En Başarılı AVM’si” kategorisinde ödülün sahibi oldu.

Prime Development’ın Türkiye’de gerçekleştirdiği ilk proje olan Prime Mall İskenderun 25 Ağustos 2010 tarihinde hizmete girdi.

4 kattan oluşan alışveriş merkezinde tekstil, elektronik, süpermarket, restoran, kafe ve bistroların yanı sıra 8 salondan oluşan sinema, bowling ve çocuk oyun alanı bulunuyor.