Her konuda hizmet anlayışıyla belediyeciliğe devam eden Ermenek Belediyesi;  1 adet Greyder,  1 adet Büyük Silindir,  1 adet Küçük Silindir,  1 adet Mercedes Damperli Kamyon,  1 adet  Arazöz,  1 adet Çöp Arabası,  1 adet Küçük Çöp Arabası,  1 adet Yol Süpürme Makinesi,  1 adet Cenaze Arabası,  1 adet Forklift,  1 adet Bekoloder  Kepçe,  1 adet 963 Paletli Kepçe,  1 adet Vidanjör  ve 1 adet Küçük İtfaiye Arabasını araç filosuna ekledi.

Ermenek Jandarma Bölük Komutanı Kemal Özbey, Ermenek Belediye Başkanı Uğur Sözkesen, Ermenek Müftüsü Mehmet Seven, Ak Parti İlçe Başkanı Durmuş Açıkbaş, İlçemizde bulunan kurum ve kuruluş amirleri, Mahalle Muhtarlar Belediye Meclis Üyeleri, Belediye personeli ve çok sayıda vatandaşın katılımıyla kurban kesim töreni düzenlenip dualar edildi.

Konu ile ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Uğur Sözkesen;  

“Ermenek ilçemize uzun yıllar hizmet verecek olan araçlar, çalışmalarımızda bizlere büyük kolaylık sağlayacak. Çalışma arkadaşlarımın işini kolay kılmak, vatandaşlarımızın da hızlı bir şekilde hizmet alabilmelerini sağlamak amacıyla 14 araç daha belediyemize kazandırıldı. Güçlenen araç filomuzla hizmetlerimiz daha da hız kazanacak. Ermenek gibi günden güne gelişen ilçemizde, vatandaşlarımıza güzel ve kaliteli hizmetler sunmayı amaçlıyoruz. Yeni araçlarımızla kazasız belasız hizmet sunulması için dua ediyoruz" şeklinde konuştu.

Ermenek belediyesinin ilk defa kendisine ait bir Greydere sahip olduğunun altını çizen Belediye Başkanımız Sözkesen, yeni alınan 14 aracın Ermenek Belediyesine toplam maliyetinin yaklaşık 4 milyon TL olduğunu belirtti.

Yeni araçlarımızın ilçemize hayırlı olmasını dileriz.