Belediye Başkanı Hayri Samur'unda katıldığı 29 Temmuz 2014 tarihinde (Ramazan Bayramının 2. Günü) Çevrekavak Güzelleştirme ve Kalkındırma Derneğinin organize ettiği ve her yıl geleneksel olarak düzenlediği 10. Amatör Bağlamacılar Şenliğine katıldı.
Birlik, beraberlik ve dayanışmayı artırmak amacıyla Çevrekavak mahallemizde düzenlenen şenlikte konuşan Belediye Başkanı Hayri Samur, tüm bölgemizin kalkınması için nüfusun artması ve ata yurduna sahip çıkılması gerektiğini belirti. Mahallelerimizi ve köylerimizi bütünlük içerisinde gördüğünü vurgulayan Belediye Başkanı Samur, İlçemizin bütünlüğü açısından Çevrekavak mahallemizi çok önemsediğini ve sorunlarının çözümü için her zaman, her konuda yardımcı olduklarını ifade etti.

Samur, “Bu şenliği organize eden dernek başkanı Kemal beye ve yönetimine teşekkür ederim. Şenliğin amacı birlik ve beraberliktir. Sarıveliler’in yaşam seviyesini yükseltmek için hep birlikte mücadele etmeliyiz. Benim amacım ilçemize ve vatandaşlarımıza hizmet etmek. Sarıveliler Belediyesi olarak halkımızın bir arada güzel bir gün geçirmesi en büyük temennimizdir” dedi ve tüm katılımcılara teşekkür etti.