Memur adaylarını sevindiren haber geldi. Aile ve Sosyal Yardımlar Genel Müdürlüğü internet sitesi üzerinden yapılan duyuru ile Karaman Başyayla SYDV için personel alımı yapılacağı açıklandı.

Peki SYDV personel alımına kimler başvurabilir? Başvurular ne zaman sona erecek? Karaman Başyayla SYDV'ye kaç personel alımı yapılacak? Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Karaman Başyayla Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı bünyesinde çalıştırılmak üzere 1 personel alımı yapılacak. 

Karaman Başyayla SYDV'ye yapılacak memur alımı, büro görevlisi kadrosunda olacak. Karaman Başyayla SYDV sosyal yardım ve inceleme görevlisi  alımına başvurmak isteyen adaylarda;  4 yıllık Yükseköğretim Kurumlarının Sosyoloji, Psikoloji, Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik, Halkla İlişkiler, İletişim ve Sosyal Hizmetler, bölümlerinin birinden mezun olma, 2016 veya 2017 yıllarında gerçekleştirilen Kamu Personeli Seçme Sınavında, KPSS P3 puan türünde en az 70 puana sahip olmak, vakfın bulunduğu ilçede ikamet ediyor olmak, en az B sınıfı ehliyet sahibi olmak veya işe alımı yapıldığı takdirde 1 yıl içinde ehliyet alacağını taahhüt etmek gibi şartlar aranıyor. 

Karaman Başyayla SYDV personel alım ilanına başvurular Aile ve Sosyal Yardımlar Genel Müdürlüğü internet sitesi üzerinden yapılacak. İlana başvuru yapmak isteyen adayların en geç 6 Ekim 2017 tarihine kadar başvuru işlemlerini tamamlamaları gerekmektedir. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı SYDV personel alımı ilanlarını incelemek ve başvuru yapmak için aşağıdaki bağlantıdan üye olabilirsiniz. SYDV personel alımı başvuruları için TIKLAYIN..