ERMENEK BELEDİYESİ ZABITA EKİBİ DENETİMLERE DEVAM EDİYOR

Geçtiğimiz günlerde Ermenek Belediyesi Zabıta amirliği ekibi denetiminde vatandaşın hijyen şartları çerçevesinde ve huzur içinde alışveriş yapmalarını sağlamak amacıyla denetimlere devam ediyor.

Zabıta ekibi, denetimlerinde ağırlıklı olarak fırınlarda hijyen koşulları, gramaj, ortam temizliği ve çarşı merkezinde kaldırım düzenlemesi ve dükkan ruhsatları konusunda incelemeler yaptı. Yapılan denetimler de eksiklikleri olan esnaflara yasal işlemler uygulandı. Denetim raporlarını inceleyen Belediye Başkanı halkın sağlığı ve güveninin her şeyden önemli olduğuna dikkat çekerek eksikliklerin en kısa sürede giderilmesini istedi. Eksiği olmayan esnaflarımıza ise gösterdikleri hassasiyetten dolayı teşekkür etti

GÜLPAZAR MAHALLESİ EKMEKLİK VE BULGURLUK YAPIMI

Belediye Başkanı Atila Zorlu’nun seçim sonrası başlatmış olduğu Gezici Başkanlık ofisi ile mahalle toplantıları yaparak ilçe halkının sıkıntı ve taleplerini yerinde görerek yaptığı değerlendirmeler neticesinde Gülpazar mahallesinde talep edilen Ekmeklik ve Bulgurluk için yapım çalışmalarına başlanmıştır.

ERMENEK BELEDİYE BAŞKANINDAN ARI TEKSTİL FİRMSINA ZİYARET

Ermenek Belediye başkanı Atilla zorlu, geçtiğimiz günlerde Ermenek te bulunan Arı tekstil firmasını ziyaret etti. Firma sahibi Mehmet Arı dan çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Başkanı daha sonra çalışanlarla bir süre sohbet edip çalışmalarında başarılar diledi, belediye olarak gereken desteğin verileceğini söyledi.