Ermenek Belediyesi 20. Taşeli Kültür Sanat ve Sıla etkinliklerinin 2. gününde Turkuaz Mesire Alanında programlar yapıldı.
Etkinliğe Eski Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı, Antalya Milletvekili Hemşehrimiz Lütfi Elvan’ın, Karaman Valisi Murat Koca’nın, İl Emniyet Müdürü Mehmet Şahne, İlçe Kaymakamı Eyüp Güngör’ün, İlçe Jandarma Komutanı  Murat Alver’in, Ermenek Belediye Başkanı Uğur Sözkesen, Çevre İlçe ve Belde Belediye Başkanları, İlçe Emniyet MüdürüHüseyin Ekici, AK Parti İl ve İlçe teşkilatı üyeleri, Ermenek Belediyesi Meclis Üyeleri ve vatandaşları katıldı. 
Ermenek Belediye Başkanı Sayın Uğur sözkesen’in selamlama konuşmasının ardından Lütfi Elvan yapılan hizmetler hakkında bilgiler verdi. Yarı Olimpik Yüzer Yüzme Havuzunun açılışı ile program etkinlikleri başladı.

Turkuaz Yelken Spor Kulübü ve Gençlik Takımı arasında Dragon kürek yarışı yapıldı. Yarışmayı Turkuaz Yelken Spor Kulübü takımı kazandı.
Öğlen yapılan yemek ikramının ve çocukluk oyunlarımız canlandırılmasının ardından Vatandaşlarımız yüzer yüzme havuzunda bol bol eğlendi.