Ermenek Belediyesi temizlik ekipleri, talep doğrultusunda 60 yaş üstü, yaşlı, yalnız yaşayan, muhtaç ve engelli kişilere evlerinde temizlik hizmeti vermeye başladı. Ermenek Belediyesi, yerel yönetimlerin sokak ve caddelerde verdiği temizlik hizmetini, ilçe sakinlerinin evlerine kadar taşıdı.

Sosyal sorumluluk projeleri kapsamında, ilçe sınırları içinde ikamet eden 60 yaş üstü, kimsesiz, muhtaç ve engelli kişilerin evlerine temizliğe gidiliyor.

Konu ile ilgili açıklama yapan Ermenek Belediye Başkanı Uğur Sözkesen; “İlçede 60 yaş ve üzerinde yalnız yaşayan, sağlık sorunu olan yaşlı ailelere, engellilere daha iyi ve daha temiz ortamlar sağlayabilmek amacı, yaşam alanlarının temizlik ihtiyaçlarını, görevlendirdiğimiz kişiler yapmaktadır. İlçemizde temizliğini yaptığımız şuan itibari ile 9 aile bulunuyor. Taleplerin artması doğrultusunda personelimiz gerekli incelemeyi yapıp listeye eklemeler yapılabilecektir. Vatandaşlarımızın dertleri, sıkıntıları benim de derdim, benim de sıkıntım. Belediye olarak her alanda en iyisini yapmaya çalışıyoruz. İlçemizde yaşayan her aile bizim de ailemizdir. Ermenek büyük bir ailedir" dedi.