Ermenek İlçe Kaymakamı Eyyüp Güngör, Kamu Hastaneleri Kurumu Karaman Genel Sekreteri Dr. Ayhan Erenoğlu, Karaman SGK İl Müdürü Serdar Fındık ve bir grup sağlık yöneticisi Ermenek Devlet Hastanesinde incelemelerde bulundular.
Tadilatının ve inşaatının bitirilme aşamasına gelinen, hatta bir kısmı faaliyete gecen Ermenek Devlet Hastanesinde gerçekleştirilen ziyarette Genel Sekreter Dr. Ayhan Erenoğlu Kaymakam ve SGK il Müdürüne rehberlik yaptı. Genel Sekreterin yaklaşık bir yıldır yakından takip ettiği hastane inşaatını ve yapılan tadilatı anlatırken sona gelinmeden duyduğu memnuniyet gözlerden kaçmadı. Poliklinik hizmetlerinin yeni yerinde verilmeye başlanmasıyla çalışanların ve hastaların bir nebze olsa da rahatladıklarını söyleyen Genel Sekreter; “Buraya 16. Gelişimiz. Her geldiğimde gerek çalışanlarımızın gerekse hastalarımızın ne kadar zorluklar içinde fedakarca sağlık hizmeti verip aldıklarına şahit olduk. Bugün poliklinikler en yakın zamanda da tüm birimler yeni yerlerinde faaliyete geçecekler. Muazzam bir hastane olacak. Çok mutluyum” dedi.
Gezi esnasında hastaneye kazandırılan tomografi cihazını, tamamı göl manzaralı hasta odalarını ve yemekhaneyi gören İlçe Kaymakamı Eyyüp Güngör ‘de İlçenin çok şanslı olduğunu belirterek “ Ermenek’e kazandırılan hastanemizin tamamlanmasına çok az bir süre kaldı. İnşaatın bitirilmesiyle mefruşatının, tıbbi donanımının da tamamlanmasıyla ilçemizin en lüks ve konforlu kurumu olacak” şeklinde konuştu. 
Kaymakam Eyyüp Güngör, Kamu Genel Sekreteri Dr. Ayhan Erenoğlu, SGK İl Müdürü Serdar Fındık ziyaretleri sırasında çalışanlarla ve hastalarla sohbet ederek düşüncelerini aldılar.