11-15 Mayıs 2015 tarihleri arasında Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Gençlik Haftası Bilardo müsabakaları dereceye giren sporcuların belirlenmesinin ardından sona erdi.
Bilardo Eğitim Merkezinde beş gün boyunca devam eden müsabakalarda gençler ve büyükler kategorisinde mücadele eden toplam 60 sporcu şampiyonada dereceye girebilmek için tüm hünerlerini sergiledi. Zorlu geçen müsabakalar sonunda büyükler kategorisinde, Fatih Kondu birinci, Mustafa Demir ikinci, Osman Yılmaz ve Ali Kırıcı üçüncülük elde eden sporcular olurken, Yıldızlar kategorisinde ise Nursel Okutan birinci, Dilara Göl ikinci ve Sümeyye Çankaya ve Halil Özdoğan üçüncülük elde eden sporcular oldular.
Müsabakalarda sonra dereceye giren sporculara kupa ve madalyalar Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Şube Müdürü Aslan Yıldız, Bilardo İl Temsilcisi Osman Yılmaz ve hakemler tarafından verildi.
Karaman’da Gençlik Haftası faaliyetlerinin doludizgin geçeceğini belirten Spor İl Müdürü Hayati Kısacık;” 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Gençlik Haftası spor faaliyetleri ilimizde yoğun bir şekilde devam etmektedir. Bu kapsamda gerçekleştirilen Gençlik Haftası bilardo müsabakalarında dereceye giren sporcuları tebrik ediyorum” şeklinde konuştu.