Karaman Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğine bağlı Terziler, Konfeksiyoncular, Deri Ürünleri Dikim ve Giyim Aksesuarları Esnaf Odasının yükleniciliğinde Ayrancı ilçesinde Halk Eğitim Merkezi ve ASO Müdürlüğünde 07 – 17 Haziran 2016 tarihleri arasında düzenlenen Temel Seviye Girişimcilik Kursunu başarı ile tamamlayan 28 kursiyere “Kurs Bitirme Belgeleri” törenle verildi.
 
Belge törenine Ayrancı İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Balkaya, Karaman Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Bayram Uysal, Birlik yönetim kurulu üyesi ve Elektrik, Elektronik ve Sıhhi Tesisatçılar Odası Başkanı Şuayip Dik, Terziler Odası Başkanı Ali Rıza Özkan, Ayrancı Esnaf Odası Başkanı Hasan Hüseyin Toksöz, Ayrancı Halk Eğitim ve ASO Müdür Yrd.  ve müdür vekili Yavuz Aydemir, Birlik genel sekreteri H. İbrahim İncekara ve kurslardan sorumlu birlik personeli Veysel Karani Al katıldı.
 
Bayram Uysal yaptığı konuşmada “ 28 kursiyerimiz başarı ile bu kursu bitirdi ve belge almaya hak kazandı. Temennimiz tamamınızın proje yaparak iş yeri açmanız ve KOSGEB teşvik kredilerinden yararlanmanızdır. Sizleri esnaf olarak aramızda görmek istiyoruz.  Belgeleriniz hepinize hayırlı olsun” dedi.