Samur İlçede yaşayan yaşlı vatandaşları evlerinde ziyaret ederek onları Ramazan ayında da yalnız bırakmadı.

        Belediye Başkanı Samur, yaşlı vatandaşlarımızı evlerinde ziyaret ederek bir süre onlarla sohbet edip, sorunlarını ve istekleri dinledi. Sohbet sırasında yaşlılara gereken önemin verilmesi gerektiğini belirten Belediye Başkanımız Sn. Samur’ Dünün gençleri, bugünün yaşlılarına her yönüyle sahip çıkılması gerektiğini ifade etti.

        Uzun süre yaşlılarla sohbet ederek kendilerinden bir istekleri olup olmadığını soran Belediye Başkanı Samur, İlçede yaşayan yaşlı vatandaşlara büyük önem verdiklerini belirterek bu tür ziyaretleri sık sık yaptıklarını ve bundan sonrada yapmaya devam edeceklerini ifade etti.

     Başkan Samur, “Ömürlerinin büyük bir kısmını topluma ve ülkeye hizmete adamış yaşlılarımız, dün ile bugün arasında köprü kuran, kültürümüzü ve değerlerimizi yarınlara taşımamızı sağlayan en önemli varlıklarımızdır. Yaşlılarımız geleceğimize ışık tutan kaynaklardır. Toplumdan kopmayan, yüreği genç, anlayışlı, tecrübeleriyle gençlere ve bizlere yol gösteren yaşlılarımız, çevresine anlam katan en önemli değerlerimizdir. Yaşlılarımızı yalnızca bu ay değil, her zaman hatırlayarak, onlara yalnız olmadıklarını hissettirmek bizim görevimiz. Ziyaretlerimizi bütün bir yıl devam ettireceğiz. Onlar olmasaydı bizler olmazdık. Onların her biri dimdik ayakta duran çınarlardır” diye konuştu ve uzun ömürler diledi.

        Ziyaretinden memnun olan yaşlılar ise Belediye Başkan Samur’a kendilerini sık sık ziyaret etmelerini istediler ve Ramazan ayında gerçekleştirilen ziyaretten dolayı teşekkür ettiler.