Başyayla Kaymakamı Koray Çelik, Kışla köyüne tüm daire amirleri ile birlikte geniş kapsamlı bir ziyarette bulundu.

Ziyareti sırasında Belediye Başkanı Ahmet İpek ile İl Genel Meclis Üyeleri Mehmet Ali Okudan ve Abdulkadir Ateş, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Canlı, Köylere Hizmet Götürme Birliği Müdürü, İlçe Özel İdare Müdürü, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü, İlçe Tarım Müdürü, İlçe Müftüsü, İlçe Sağlık Müdürü, İlçe Milli Eğitim Müdürü, İlçe Jandarma Komutanı ve İlçe Emniyet Amiri eşlik etti.

Kaymakam Çelik, köy kahvesinde vatandaşların isteklerini dinleyip hal ve hatırlarını sorduktan sonra Kışla İlkokuluna ziyarette bulundu. Öğrencilere hediye takdimi sonrasında okulun ihtiyaçlarını tespit eden Kaymak Çelik bunların tamamlanması için gerekli talimatları verdi.

Ardından köy camisinde incelemelerde bulunan ve İlçe Müftüsünden bilgi alan kaymakam daha sonra köydeki örnek çilek bahçesini gezerek yerinde incelemeler yaptı.

Daha sonra köyde bulunan süt kooperatifini ziyaret eden Kaymakam Çelik, kooperatifin faaliyetleri ve ihtiyaçları hakkında bilgi aldı.

Kışla Köyünün ve Yenice bağlısının altyapı ve üstyapı eksiklerini İl Genel Meclis üyeleri ile inceleyen kaymakam Çelik, Köylere Hizmet Götürme Birliği Müdürü ve Özel İdare Müdürüne gördüğü eksikleri ve talepleri not aldırarak 2020 KÖYDES çalışmaları kapsamına dâhil etmek üzere incelemelerini sürdürdü.

Son olarak Vakıf Müdürü ile birlikte hane ziyaretleri gerçekleştiren Kaymakam Çelik, kışlık erzak yardımlarını ailelerimize ileterek hal ve hatırlarını sordu, kış şartlarında özellikle ısınma sorunu yaşayan ihtiyaç sahibi tüm hanelerin bilgisini köy muhtarından istedi.

Kış şartları zorlu olsa da kamu hizmetini vatandaşın ayağına kadar götürme konusunda kararlı olduğunu belirten kaymakamımız köy ve mahallelerimize bu ziyaretleri periyodik olarak gerçekleştireceği bilgisini verdi.