28.05.2020 tarihli Bakanlık Onayı ile Kâzımkarabekir Kaymakamlığına atanan Kaymakam Yasin Şahin, Karaman Gündem Gazetesini ziyaret etti.

Sohbet havasında geçen ziyarette, Kâzımkarabekir ilçesi hakkında bilgiler veren Kaymakam Şahin, gazete çalışanlarımıza kolaylıklar diledi. Ziyaret çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.

Karaman Gündem Gazetesi olarak bizde Kaymakam Şahin’e çalışmalarında başarılar dileriz.

YASİN ŞAHİN KİMDİR?

07.07.1989 Trabzon/Yomra doğumlu Kaymakamımız Yasin ŞAHİN ilk, orta ve lise tahsilini Trabzon’da tamamladı. Karadeniz Teknik Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümünden 2012 yılında ikincilikle mezun oldu. 2016 Haziran ayı itibariyle Bursa Vergi Dairesi Başkanlığı Gökdere Vergi Dairesi’nde Gelir Uzman Yardımcısı olarak göreve başladı. 2018 yılında açılan Kaymakamlık sınavını kazanarak Ardahan Valiliği Kaymakam Adayı olarak Mülki İdare Amirliği mesleğine intisap etti. İl merkez stajına müteakip sırası ile Diyarbakır/Sur ve Yalova/Armutlu İlçelerinde refiklik stajlarını tamamladı. 30.05.2019 tarihli Bakanlık Onayı ile Bursa İli Harmancık ilçesinde yaklaşık bir yıl Kaymakam Vekilliği görevinde bulundu. Görevi sırasında sürdürdüğü başarılı çalışmaları nedeniyle Bursa Valisi Yakup CANBOLAT tarafından Başarı Belgesi ile ödüllendirildi.