Ermenek Belediye Başkanı Uğur Sözkesen, Uysal Hasan Kalan Fen Lisesi’nden sonra Ermenek’te bulunan Hasan Kalan Anadolu Lisesi’ne, okul idarecileri ve öğretmenleri tarafından hazırlanan kitap listesine göre temin edilen 300 adet kitabı hediye etti. Öte yandan yine öğrencilerin sınav sonuçlarının daha hızlı okunabilmesi için gerekli olan optik okuyucu da hediyeler içerisindeydi.

İlçe Kaymakamı Mesut Tabakcıoğlu, Belediye Başkanı Uğur Sözkesen, İlçe Jandarma Komutanı Murat Alver, İlçe Milli Eğitim Müdürü Savaş İlkıdır, Belediye Meclis Üyeleri, Belediye Personelleri, Okul İdarecileri, Öğretmenler ve Öğrenciler birlikte öğle yemeği yedikten sonra bir süre sohbet etti.

Belediye Başkanı Uğur Sözkesen, “eğitime desteğimiz, öğrencilere hizmetimiz hız kesmeden devam edecek, bu çocuklar bizim geleceğimiz” diyerek kitap takdiminde bulunurken öğretmenlerden, her öğrencinin bir ay içerisinde en az 5 kitap okuması sözünü aldı.

YGS de ve Güreşte Dereceye Giren Öğrencilere Hediye

Belediye Başkanı Uğur Sözkesen, geçtiğimiz ay yapılan YGS sınavında Ermenek’te dereceye giren öğrencilere ve Genç Erkekler Serbest Grup Müsabakalarından derecelerle dönen güreşçilere altın hediye etti. Türkiye genelinde ilk sekiz bin içerisine giren 10 öğrenciyi ve güreşçileri Ermenek Belediyesi’nde ağırlayan Başkan Sözkesen, “Biz eğitime, gençlere, spora yatırım yapıyoruz. Belediyemizin bütün imkânlarını eğitim için sizler için zorluyoruz. Sizler bize öyle başarılar getirdiğiniz zaman da mutlu oluyoruz. Hepiniz bizim evladımızsınız. Sizlerle gurur duyuyoruz” diyerek duygularını dile getirdi.