İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen başarıyı artırma projesi kapsamında İlçe Kaymakamı Ali Öner, Yunus Emre Çok Programlı Anadolu Lisesinde ağırlandı. Yunus Emre çok Programlı Anadolu Lisesinin sınava girecek olan 12. Sınıf öğrencilerine sınav öncesi motivasyonlarını ve başarılarını artırmak amacıyla söyleşi yapıldı. 
Kaymakam Öner’in özgeçmişinin sunumuyla başlanılan program, öğrencilerin sorularının cevaplanmasıyla devam etti. Öğrenciler Kaymakama kendisinin öğrencilik yılları,   sınava hazırlanma yöntemleri, boş zamanlarını nasıl geçirdiği gibi konular hakkında sorular yönelttiler. Kaymakam Öner’in samimi cevapları ve yaptığı espriler ortama renk kattı. Bunun üzerine rahat bir ortam yakalayan öğrencilerden Kaymakam'a  “Kaymakam olmasanız ne olurdunuz?” “Aileniz sizi başkalarıyla kıyaslar mıydı?” gibi ilginç sorular geldi.

Söyleşi sonrasında Kaymakam Ali Öner öğrencilere girecekleri sınavda başarılar diledi bunun üzerine öğrenciler tarafından Kaymakam Ali Öner’e yaptırılan çiçek takdim edildi. Okulu da gezerek okul müdüründen yapılan çalışmalarla ilgili brifing alan İlçe Kaymakamı okul müdürüne teşekkür ederek okuldan ayrıldı.