Mustafa ESEN başkanlığında Eğitim Bir Sen Sarıveliler yönetimi Cihat PINARCI ve Süleyman Mücahit İYİYOLBULAN’ın katılımıyla, ilçemize yeni atanan İlçe Müftüsü Fatih YILDIZ’ı makamında ziyaret etti.  Yapılan ziyarette Sendika Başkanı Mustafa ESEN İlçe Müftüsü Fatih YILDIZ’a yeni görevinin hayırlara vesile olması dileklerini iletti. Karşılıklı samimi konuşmaların yapıldığı ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Fatih YILDIZ,  ilçe halkına yönelik olarak yapacağı faaliyetleri anlatarak, geniş kapsamlı faaliyetler yapma arzularını da dile getirdi.
İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Cihat PINARCI, Diyanet ve Milli Eğitim arasında sıkı bir bağ olduğunu, her iki kurumunda halk içinde önemli bir yerinin ve saygınlığının olduğunu ifade ederek beraber yapılacak çalışmalarla gerek okul ortamında gerekse halk tabanında farkındalık yaratabileceklerini söyledi.

Yapılan ziyaretin sonunda Mustafa ESEN üzerinde besmele lafzının  yazılı olduğu bir tablo takdim ederek  “Besmele her hayrın başıdır”  dedi ve yeni görevinde başarılar diledi.