Lütfi Elvan, Hastaneye 6 milyon tl ödenek ayrıldı 
Karaman Milletvekili, Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Lütfi Elvan, geçen mayıs ayında Ermenek Devlet Hastanesinin tüm Taşeli bölgesine hizmet verecek bir bölge hastanesine dönüşeceği müjdesini vermişti. Konuyla ilgili olarak maddi kaynağın biran önce temin edilmesi hususunda sağlık bakanı ile görüşme yapan Elvan, 6 milyon TL’lik bir kaynağın önceki gün ayrıldığı müjdesini verdi. 

Elvan, Ermenek ilçe hastanesine 5 katlı ek bir bina yapılacağını, alt katının acil servis, üst katının ise ameliyathane ve yoğun bakım olarak planlandığını ayrıca diyaliz ünitesi ve yataklı servis standartları ile nihai halinin 100 yataklı, nitelikli tek kişilik odaları olan bir hastane olacağını söyledi.

Elvan, 6 milyon tl ödeneğin geçtiğimiz gün ayrıldığını, hastaneye ek bina yapılacak yerin planlanmasının ve zemin etüdünün yapıldığını ve bina projesinin tamamlandığını dile getirerek, çok kısa bir zaman içinde ihalesinin yapılacağını sözlerine ekledi.

Lütfi Elvan, talep edilen hususlar kapsamında Ermenek Devlet Hastanesinin Bölgesel bir hastaneye dönüştürme çalışmalarının bu kapsamda tamamlanarak vatandaşlarımızın hizmetine sunulacağı müjdesini verdi.