AK Parti İstanbul İl Başkanı Dr. Selim Temurci, Sultangazi ve Küçükçekmece Seçim Koordinasyon Merkezlerini (SKM) ziyaret ederek, Sultangazi’deki AK Nokta’da vatandaşlar ile sohbet etti. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği Temurci, yaptığı ziyaretlerde gelecek nesiller için ‘evet’in önemini vurguladı.

AK Parti İstanbul İl Başkanı Dr. Selim Temurci, yoğun geçen seçim çalışmaları kapsamında Sultangazi ve Küçükçekmece SKM’lerini ziyaret etti. Sultangazi SKM’yi ziyaretinde Temurci’ye AK Parti İstanbul Milletvekili Ahmet Hamdi Çamlı, İlçe Başkanı Suzan Dağlar Civan ve İlçe Belediye Başkanı Cahit Altunay eşlik etti. Çalışmalar hakkında bilgi alan Temurci, SKM çalışanları ve partililerle yaptığı toplantıda 16 Nisan’da gerçekleşecek olan referandumla ilgili ‘evet’ oylarının artırılmasını istedi. SKM’lerin çalışmalarından duyduğu memnuniyeti de dile getiren Temurci, gelecek nesiller için ‘evet’in önemini anlattı. Temurci, özellikle ev sohbetlerine önem verilmesini gerektiğini belirtti.

Temurci, ilçedeki AK Nokta’ya da sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi. Referandum çalışmaları hakkında bilgi alan Temurci, AK Nokta çalışanları ve vatandaşlar ile sohbet etti. Temurci, sohbetin ardından oradaki çocukları tek tek öperek hediye verdi.

Küçükçekmece SKM’ye ziyaret

Temurci, AK Nokta ziyaretinin ardından Küçükçekmece SKM’yi ziyaret etti. Burada da birimleri gezen AK Parti İstanbul İl Başkanı Temurci, çalışmalar hakkında partililerden bilgi alarak, gelecek nesiller için ‘evet’in’ önemini vurguladı. Ziyaretin ardından Temurci, binadan ayrıldı.