Henüz 2 ay önce kurulan ve daha önce başka hiçbir yerde oynamamış futbolculardan kurulu Avcılar Gümüşpalaspor, U17 Ligi’nde büyük başarılara imza atıyor.

İstanbul Avrupa Bölgesi 2. Amatör U17 Ligi’nde Gümüşpalaspor mucizesi yaşanıyor. 12 Eylül 2014’te başkan Yüksel Malkoç ve yönetici arkadaşları Hüseyin Dağ ve Gökhan Kuru tarafından kurulan takım, sadece 2 aylık bir mazisi olmasına rağmen grup maçlarında son derece başarılı bir grafik çiziyor.

21. grupta yer alan turuncu yeşilli takım, bu sezon oynadığı 7 maçta 5 galibiyet almayı başarırken, 2 karşılaşmadan üzgün ayrıldı.

Gümüşpalaspor Başkanı Yüksel Malkoç, 2 ayda kat ettikleri mesafenin büyük başarı olduğuna dikkat çekerek, "Gümüşpalaspor hiçbir tesisi olmayan, daha önce hiçbir takımda oynamayan ve futbol eğitimi almayan gençlerden kurulu bir takım. Tesisimiz olmadığı için antrenmanlarımızı mahallemizde bulunan halı sahada yapıyoruz. Üstelik U17 Ligi’nin en sert grubundayız. Buna rağmen ilk 7 hafta sonunda geldiğimiz nokta gayet başarılı. Hocamız Cenk Balkan önderliğinde takımımızın bu performansı geleceğe daha ümitli ve azimli bakmamızı sağlıyor. Tek isteğimiz Avcılar Belediye Başkanımız Handan Toprak Benli’nin bize daha uygun koşullarda antrenman yapmamız için ilçede bulunan sahalardan birisini bize açmasıdır" diye konuştu.