Amatör sporun gelişmesi ve sporcuların yetişmesi için Bağcılar Belediyesi, Göztepe Mahallesi’nde birçok dalda hizmet verecek olan spor salonunun inşaatına başladı.

Bağcılar Belediyesi tarafından amatör spora destek vermek amacıyla Göztepe Mahallesi’nde spor salonunun inşaatına başlandı. Buz pistinden yüzme havuzuna kadar birçok dalda hizmet verecek olan spor salonu, toplam 127 bin 170 metrekarelik kullanım alanına sahip olacak. Bağcılar Göztepe Mahallesi’nde yakında hizmete sunulacak olan dev spor salonu terası da restoran olarak inşa edilecek. Ayrıca tesislerden faydalanacak olan ilçe sakinleri araçlarını tesislerdeki otoparka park edebilecek. Toplam 3 bin 720 metrekarelik bina oturum alanına sahip olacak olan tesisin peyzaj alanı da 5 bin 520 metrekarelik alana kurulacak.

“SPORA DESTEK VERMEYE DEVAM EDECEĞİZ”

Geleceğe doğru ve emin adımlarla ilerlediklerini ifade eden Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, gençler için Bilgi Evleri ile Gençlik Merkezlerini hizmete sunduklarını hatırlattı.

Bağcılar’da sporun gelişmesi ve hak ettiği yere ulaşması amacıyla amatör spor kulüplerine destek verdiklerini anlatan Çağırıcı, “Bu anlamda ilçemizdeki hizmetlerin sunulmasında ve yeni tesislerin hayata geçirilmesinde bize katkıda bulunan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Kadir Topbaş’a şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Göztepe Mahallesi’nde hizmete sunulacak olan spor salonunun önemini anlatan Çağırıcı, hemşehrilerinin çok amaçlı spor aktivitelerini yaparken aynı zamanda yeşilin hakim olduğu zengin peyzajlı bahçeden de faydalanacaklarını söyledi.

İnşaatı devam eden spor salonunun kısa sürede tamamlanıp Bağcılar halkının hizmete sunulması hedefleniyor.