Bağcılar Belediyesi’nin her yıl düzenlediği Geleneksel Gençlik Şöleni’nde yaklaşık 450 başarılı öğrenci altınla ödüllendirilecek. Programda ayrıca sahne alacak olan ünlü sanatçı Gökhan Tepe de birbirinden güzel şarkılarını seslendirecek.

Bağcılar Belediyesi’nin büyük ilgi gören “Geleneksel Gençlik Şöleni” Bağcılar Olimpik Spor Salonu’nda düzenlenecek. Binlerce ilçe sakininin katılacağı etkinlik sırasında ilçe genelindeki okullarda sanat, spor ve eğitim alanlarında başarılı olan yaklaşık 450 öğrenciye ödül olarak derecelerine göre tam, yarım ve çeyrek altın verilecek.

Ödül alacak öğrenciler arasında okul birincileri, LYS ve TEOG’da dereceye girenler de yer alıyor. Yine, değişik branşlarda hizmet veren 13 amatör spor kulübü ile 29 Uzakdoğu Spor Kulübü’ne de 3’er takım spor malzemesi dağıtılacak. Olimpik Spor Salonu’nda 07 Kasım 2014 Cuma günü düzenlenecek programda ünlü sanatçı Gökhan Tepe de müzik ziyafeti verecek.

Bağcılar’ın 22 yıllık bir ilçe olduğunu ifade eden Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı her zaman başarıyı ödüllendirdiklerini söyledi. Çağırıcı, “İlçemizde 200 bin öğrencimiz eğitim görüyor. Öğrencilerimizin iyi bir eğitim almaları için önemli projeleri hayata geçiriyoruz” diye konuştu.