Kadına seçme ve seçilme hakkı verilmesinin 80. yıl dönümü münasebetiyle, AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanlığı tarafından düzenlenen “Yerel Yönetimlerde Kadın” konulu programda Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay ödüle layık görüldü. Başkan Altunay ödülü, Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun elinden aldı.

Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay “Yerel Yönetimlerde Kadın” programında ödüle layık görüldü. Kadına seçme ve seçilme hakkı verilmesinin 80’inci yıl dönümü münasebetiyle, AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanlığı tarafından düzenlenen “Yerel Yönetimlerde Kadın” programı, Ankara’da yapıldı.

Programa, Başbakan Ahmet Davutoğlu ve eşi Sare Davutoğlu, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam, AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Azize Sibel Gönül, milletvekilleri ve belediye başkanları ile davetliler katıldı.

“Yerel Yönetimlerde Kadın” programında çeşitli alanlarda başarı gösteren kadınlara ödülleri verildi. Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay da Sultangazi Belediyesi üst düzey yönetimde kadınlara yer vermesi nedeniyle ödüle layık görüldü.

Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay ödülünü Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun elinden aldı.