Kartal Belediyesi çalışanları, Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ün doğum gününü kutladı. Duygulu anlar yaşayan Başkan Öz, doğum gününü kutlayan herkese teşekkür etti.

Kartal Belediyesi çalışanları, Başkan Altınok Öz’ün yeni yaşında doğum gününü kutladı. Başkan yardımcıları, başkan danışmanları, birim müdürleri ve Kartal Belediyesi çalışanlarının organize ettiği doğum günü kutlamasında duygulu anlar yaşayan Başkan Öz, çalışanlarıyla bir arada olmaktan duyduğu memnuniyeti ifade etti. Doğum günü kutlamasına Başkan Op. Dr. Altınok Öz’ün yanı sıra Başkan Yardımcıları Gülcemal Fidan, Av. Hüsnü Yeşilyurt, Ömer Fethi Gürer, Ali Apaydın, Feyyaz Kaynak, Dr. Turgut Mermertaş, Meclis CHP Grup Başkanvekili Nihal Korkmaz, belediye meclis üyeleri, birim müdürleri, mahalle muhtarları ve Kartal Belediyesi personeli katıldı.

Başkan Altınok Öz, geçen doğum gününü hatırlayarak kutlayan tüm çalışanlarına teşekkür etti.

Başkan Altınok Öz,“ Bu binaya taşınalı bir yılı geçti. Sizlerle çok başarılı hizmetlere imza attık. Ben sizlerden bu yeni akıllı binanın otomasyonuna tam olarak uyum sağlamanızı ve hep beraber çok daha başarılı hizmetlere imza atmamızı bekliyorum. Burada sizlerle çalışmak ve doğum günümü kutlamak çok güzel, hepinize çok teşekkür ediyorum” dedi.

Başkan Öz, konuşmasının ardından doğum günü pastasını kesti ve personeline ikram etti. Kartal Belediyesi çalışanları da Başkan Altınok Öz’ü tebrik ederek doğum günü dolayısıyla iyi dileklerini iletti.