Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu beraberindeki heyetle birlikte Fatih Sultan Mehmet Anadolu Sağlık Lisesi’ni ziyaret etti.

Okulları gezerek öğretmen ve öğrencilerin sıkıntılarını dinleyen Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, Fatih Sultan Mehmet Anadolu Sağlık Meslek Lisesi’ni ziyaret etti. Fatih Sultan Mehmet Anadolu Sağlık Meslek Lisesi okul yönetimi ve okul aile birliği, Esenyurt Kaymakamı Ekrem İnci, Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu ve Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen’i kahvaltıda ağırlayarak eğitim sorunları ile ilgili çözüm önerilerinde bulundu.

“DİĞER İLÇELERİ ÖZENDİRMEKTEYİZ”

Esenyurt’ta 2004 yılından itibaren eğitimde birçok projeyi hayata geçtiğini vurgulayan Başkan Kadıoğlu, “Geleceğimiz olan öğrencilerimiz için yeni okulların ve sosyal alanların temellerini atıyoruz. Gençlerimizin gelişimi ve modern çağa ayak uydurabilmeleri için dışarıdan ücret ödeyerek alacakları eğitimi biz kültür ve sosyal alanlarımızda ücretsiz olarak sağlıyoruz. İlçemizde kültür, sanat,spor, sosyal alan, yeşil alan ve eğitim alanlarında bulunan tesislerimiz ile diğer ilçeleri özendirmektedir. Bunun değerini iyi bilmeli ve öğrencilerimiz derslerine önem vermelidir. Öğretmenlerimizde daha verimli çalışmalarıyla olarak Esenyurt’taki eğitim seviyesini her geçen gün yükseltmelidir" şeklinde konuştu.

Okul ziyaretinden sonra Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, Kaymakam Ekrem İnci ve misafir Belediye Başkanı Ercan Çimen ile beraber Esenyurt Necmi Kadıoğlu Stadyumu, Yenikent Spor Kompleksi’ni ve Esenyurt yüzme havuzunu gezdirerek tesisler hakkında bilgi verdi.