Kartal’da aralıksız sürdürülen alt yapı ve üst yapı çalışmalarını Kartal Belediye Başkan Op. Dr. Altınok Öz yerinde inceledi.

Kartal Belediyesi, Kartallı’ların ulaşımının daha sağlıklı ve güvenli olması için alt yapı ve üst yapı çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Çalışmalar kapsamında Kartal Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince, Kartal Topselvi Bağlar Caddesi’nde yaklaşık 2 kilometre uzunluğunda 12 metre genişliğinde asfalt çalışması gerçekleştirildi. Yapılan asfaltlama çalışması Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, tarafından yerinde inceledi.

Çalışmalar hakkında detaylı bilgi alan Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, çağdaş bir ilçede halkın rahat yaşaması için 24 saat görev başında olduklarını vurguladı. Başkan Öz,“Kartal Belediyesi, tüm birimleriyle Kartallıların hizmetinde. Kartal Belediyesi olarak yeni yollar açıyoruz, kaldırımlarımızı yeniliyoruz. Engelli rampaları, altyapı ve üst yapı çalışmalarını yaparak Kartallıların huzur ve mutluluğu için çalışıyoruz. Sokaklarımızı, mahallelerimizi, caddelerimizi düzenli olarak izleyerek sorun olan yerde anında çözüm üretiyoruz” şeklinde konuştu.