Bayrampaşa Belediyesi, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla Türkiye’nin geleceğini inşa eden öğretmenlerin onuruna özel bir program düzenledi. Öğretmenlere hitap eden Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, “Eli öpülesi insanlarsınız” dedi.

Bayrampaşa Belediyesi, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla ilçede hizmet veren öğretmenler için yemekli bir program düzenledi. Bayrampaşa Belediyesi’nin organizasyonu ile düzenlenen program, Timaş Topkapı Labella Salon’da gerçekleşti. Öğretmenlerin onuruna düzenlenen programa Bayrampaşa Kaymakamı Hasan Gözen, Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, AK Parti Bayrampaşa İlçe Başkanı Cemil Yıldız, Bayrampaşa İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdülaziz Yeniyol, Bayrampaşa’da görev yapan öğretmenler ve aileleri katıldı.

BAŞKAN AYDINER: “ELİ ÖPÜLESİ İNSANLARSINIZ”

Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, “Geleneksel olarak yaptığımız bu güzel programda hep birlikte tekrar kutluyoruz. Eli öpülesi insanlarsınız. O nedenle sadece bir gün değil 24 Kasım Öğretmenler Günü. Ben öğretmenimle hayatının sonuna kadar vefat edinceye kadar, hep kendisini aradım ve hatırını sordum” dedi.

Eğitim adına yaptıkları faaliyetleri anlatan Başkan Aydıner, “Laboratuvar isteyen okullar vardı, onlara laboratuvar desteklerini tam donanımlı yaptım. Bayrampaşa Belediyesi olarak biz böyleyiz eğitimin yanındayız” şeklinde konuştu.

Konuşmanın ardından Bayrampaşa Belediyesi’nin öğretmenler için özel hediyesi olan cep telefonu şarj aleti dağıtıldı.