Beşiktaş Belediyesi tarafından ilçedeki engelliler için yılbaşı eğlencesi gerçekleştirildi. Engellilerin gönüllerince dans edip, eğlendiği etkinliğe katılan Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar, Noel baba maskesi takarak engellilere moral verdi.

Beşiktaş Belediyesi, yaklaşan yılbaşı öncesi engelli vatandaşlara eğlence düzenledi. Dilek Sabancı Parkı’nda düzenlenen etkinlikte engelliler, müzik eşliğinde gönüllerince eğlendi. Engelliler ve aileleri şarkılar eşliğinde dans etti.

Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar programa katılarak, CNN Türk’ün fiziksel engelli Muhabiri Gökçe Tümer’e katkılarından dolayı ödül verdi. Ödülünü alan Gökçe Tümer ise çalışma arkadaşlarının engellilerin önünde engel olmadıkları için teşekkür etti.

Noel baba maskesiyle engellilere moral veren Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar, “Aslında bu etkinlikler onlar için eğlenceli ama bizim açımızdan sorumluluk duygumuzu hatırlatıyor. Bu duyguları sık sık yaşamamız gerekiyor. Çünkü hala şehre, onlara yeterince dokunamıyoruz dedi.

Konuşmaların ardından Başkan Murat Hazinedar, engellilere hediye dağıttı ve hatıra fotoğrafları çektirdi.