Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, geleceğin mimarları öğretmenlerle buluştu. Öğretmenlerin sorunlarını ve taleplerini dinleyen İmamoğlu, “Öğretmenler isterse hayatı inanılmaz bir şekilde değiştirirler” dedi.

Beylikdüzü Belediyesi, yaklaşan 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla ilçede görev yapan öğretmenlerin sorunlarını masaya yatırdı. Beylikdüzü Kültür Merkezi’nde öğretmenlerle buluşan Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, öğretmenlerin sıkıntılarını, taleplerini dinledi. Mevcut sıkıntılara hep birlikte çözüm bulmaya çalışan İmamoğlu, öğretmenlerle yakından ilgilendi.

Anne ve babanın yanında öğretmenin çok önemli olduğunu belirten Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, "Biz öğretmenlerimizden bilgiler almaya devem etmek istiyoruz. Davetimizin ve buluşmamızın ana nedeni bu ve ısrarla da devam edeceğiz. Süreç başlamadan önce de her okulu ziyaretimde şunu söyledim; Öğretmenler isterse hayatı inanılmaz bir şekilde değiştirirler. Öğretmenler isterlerse hayata çok büyük katkı sağlarlar" şeklinde konuştu.

Toplantıda; ilçedeki eğitim politikasının geliştirilmesi, eğitim kalitesinin arttırılabilmesi için çeşitli sorunlara karşı neler yapılabileceği konularında fikir alış verişinde bulunuldu.