Beylikdüzü Belediyesi’nin yeni logosu ilgili komisyonlarda görüşülmesinin ardından, Aralık ayı meclis toplantısının 1’inci oturumunda “kırlangıç” olarak belirlendi.

Beylikdüzü Belediyesi, 2014 yılının son meclis toplantısının 1’inci oturumu gerçekleştirdi. Beylikdüzü Belediyesi Aralık Ayı Meclis Toplantısı’nı Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu yönetiminde meclis üyelerinin katılımıyla gerçekleşti. İmamoğlu, ülke adına yeni yıl ile ilgili iyi dileklerini iletirken 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’ne de etkinliklerle vurgu yapılacağını belirtti. İmamoğlu, ayrıca yaklaşan Şeb-i Aruz Haftası sebebiyle Mevlana’yı gönülden anacaklarını söyledi.

Daha önceki meclislerde sunumu yapılan, tüm kamuoyuna tanıtılan ve halk oylamasına tabi tutulan logo seçenekleri içinden en yüksek oyu alan “Kırlangıç” logosu, mecliste ilgili komisyonlarda görüşülmesi için sunulmuş ve karar süreci başlatılmıştı. Beylikdüzü Belediyesi Aralık Ayı Meclisi’nde gündemin 1’inci maddesi olarak tekrar gündeme alınan yeni logonun belirlenme süreci netleşerek, yeni logo “kırlangıç” belediye meclisinden oy çokluğu ile geçti.

Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, yeni bir yönetim olarak birçok kurumsal işin kurumsal kimliği belirlemek ile ilişkili olduğunu, logo seçiminin de ivmeyi hızlandırması bakımından mühim olduğuna dikkat çekti.

Gündem maddelerinin görüşülmesinin ardından komisyon raporları ele alındı. Hukuk komisyonundan gelen 21’inci madde geldiği şekli ile meclisten oy birliği ile geçerken, 22’nci madde oy birliği, 23’üncü madde de oy çokluğu ile kabul edildi.

Beylikdüzü Belediyesi Aralık Ayı Meclisi’nin 2’nci Oturumu’nun 4 Aralık Perşembe Günü Saat 10. 00’da yapılmasına karar verilmesiyle ilk oturum sona erdi.