Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın eşi Dr. Fatma Yazıcı, 4’üncü Geleneksel Engellerimiz Engel Değil Gösterisi’ne katılan çocuklara “Sizinle gurur duyuyoruz” dedi.

Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı, 4’üncü Geleneksel Engellerimiz Engel Değil Gösterisi’nin ardından kahvaltılı gala programında biraraya geldi. Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın eşi Dr. Fatma Yazıcı’nın ev sahipliğinde düzenlenen kahvaltıya Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı Özel Çocuklar Komisyonu’ndan sorumlu gönüllü Hayrünisa Gönen, Kadın Kent Gönüllüleri, gösteride kültürel ve sanatsal etkinlikleri başarıyla icra eden çocuklar ve velileri katıldı. Çocuklar, palyaçolar ve animatörler eşliğinde doyasıya eğlendi. Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın eşi Dr. Fatma Yazıcı, çocuklar ile birlikte pasta kesti.

“ÇOCUKLARIMIZIN MUTLULUĞU, BİZİM MUTLULUĞUMUZ”

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın eşi Dr. Fatma Yazıcı, organizasyonda emeği geçen Kadın Kent Gönüllüleri’ne, gönüllü öğretmenlere ve çocuklarının bu eğitimi almasına izin veren velilere teşekkür etti.

Çocukların mutluluğunun organizasyonu anlamlı kıldığını belirten Dr. Fatma Yazıcı, “1 yıl boyunca çok büyük emeklerle devam eden çalışmalarımız çok şükür çok güzel bir programla noktalandı. Programda en çok ilgimi çeken, en çok hoşuma giden durum çocuklarımızın mutluluğuydu. Onların mutluluğu bizi de çok mutlu etti” dedi.

“BİRLİKTE DAHA GÜZEL PROJELERE İMZA ATACAĞIZ”

4’üncü Geleneksel Engellerimiz Engel Değil Gösterisi’nin sahne başarısı ile sınırlı olmadığını vurgulayan Dr. Fatma Yazıcı, engelli bireylerin eğitimine verdikleri önemden bahsetti. Yazıcı, “Çocuklarımızın performansı, diğer ailelerin engelli çocukları için güzel bir örnektir. Özel çocuklarımızı evde tutmanın bir manası, çocuklarımıza bir faydası yok. Özel çocuklarımız ne kadar çok eğitim alabilirse o kadar mutlu olurlar, topluma kazandırılırlar. Özel çocuklarımıza yönelik çalışmalarımıza devam edeceğiz. Gönüllülerimiz ile birlikte çocuklarımızın arkasındayız. İnşallah çok daha güzel projelere hep birlikte imza atacağız.” şeklinde konuştu.

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın eşi Dr. Fatma Yazıcı, 4’üncü Geleneksel Engellerimiz Engel Değil Gösterisi’ne katılan çocuklara katılım belgesi ve çerçeveli fotoğraf hediye etti.