Esenyurt’ta 30 derslikli Vahit Sura Tanrıverdi Okulu’nun temeli Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu’nun katıldığı törenle atıldı.

Esenyurt’un eğitim-öğretim ihtiyacını karşılamak için çalışmalarına devam eden Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu yeni bir okulun daha temelini attı. Başkan Kadıoğlu, hayırsever bir iş adamının Ardıçlı Mahallesi’ne yaptıracağı 30 derslikli Vahit Sura Tanrıverdi Okulu’nun temeli için butona bastı. Okunan duaların ardından kesilen kurbanla okulun temeline ilk harç döküldü.

“ÇOK OKUL İHTİYACIMIZ VAR”

Esenyurt’a yeni okullar yapılacağının müjdesini veren Başkan Kadıoğlu, “Hayırseverleri Esenyurt’daki okul ihtiyaçlarını karşılamak üzere seferber ettik. Bugünde Ali Tanrıverdi kardeşimizin bir hayırı için burada temel atıyoruz. Önümüzdeki haftalar buna benzer temel atmalar devam edecek. Çok okul ihtiyacımız var. Çok nüfus var buraya gelen. O nüfusunda buraya getirdiği eğitim yükünü hayırseverlerin yardımlarıyla gidermeye çalışıyoruz. Önümüzdeki bir ay içerisinde 2 veya 3 okulun daha temelini atmış olacağız. Bu binada Ali Bey’in bir okulu daha olacak. Böylece eğitimle ilgili çalışmaları devam ettiriyoruz” şeklinde konuştu.