Aile içi iletişim konusu, Gaziosmanpaşa Belediyesi tarafından düzenlenen seminerde ele alındı. Seminere katılan ebeveynlere doğru iletişimin nasıl sağlanacağı konusunda püf noktaları anlatıldı.

Gaziosmanpaşa Belediyesi Kadın Koordinasyon Merkezi ile İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Sağlığı Koruma Hizmetleri, aile için ilişkilerin sağlıklı yürütülebilmesine ilişkin ortak bir seminer düzenledi. ‘Aile İçi İlişkilerin Yeniden Yapılandırılması’ isimli seminere konuşmacı olarak katılan Eğitimci Psikolog Elçin Demiroğlu, aile içi iletişim konusunda katılımcıları bilgilendirdi.

“TOPLUMUN TEMEL TAŞI AİLE”

Seminerde aile içi huzur ortamının sağlanması konusunda neler yapılması gerektiğini anlatan Eğitimci Psikolog Elçin Demiroğlu, “Bugün ki amacımız aile içi ilişkilerin yapılandırılmasına ilişkin katılımcılarımıza bilgi vermek. Neden bu konuyu seçtik? Aile aslında toplumumuzun en küçük temel taşı. Eğer ailemizi sağlıklı hale getirebilirsek tabi ki bunun domino etkisiyle beraber toplumumuza yansıyacağını düşünüyoruz. Eğer mutlu bireyler olursak mutlu toplum olacağına inanıyoruz” diye konuştu.

Gaziosmanpaşa Kültür Merkezi’nde düzenlenen seminere katılan ebeveynler; anne, baba ve çocuklar arasındaki iletişimin sağlıklı kurulabilmesine konusunda merak ettikleri sorulara cevap buldu.