Gaziosmanpaşa Belediyesi tarafından gerçekleştirilen kültür-sanat etkinlikleri kapsamında deneyimli Radyo programcıları Hopdedik Ayhan ve Umut Öztürk, gençlerle bir araya geldi. Gençler, insan yaşamının her evresinden geçmiş olan anların anlatıldığı “Bir Memleket Hikayesi” isimli şiir dinletisinde duygu dolu anlar yaşadı.

Gaziosmanpaşa Belediyesi tarafından birbirinden değerli yazar, uzman, sanatçı ve tanınmış konukların katılımıyla gerçekleştirilen kültür-sanat etkinlikleri tüm hızıyla devam ediyor. Hopdedik Ayhan ismiyle tanınan Radyo Turkuvaz’ın sevilen programcısı Ayhan Güngör ve şiirleriyle insanların duygularına tercüman olan Radyo 7’nin başarılı programcısı Umut Öztürk, Gaziosmanpaşa Kültür ve Sanat Merkezi’nde gençlerle bir araya geldi.

“Bir Memleket Hikayesi” adlı şiir dinletisinde bir araya gelen gençler, duygu dolu anlar yaşadı. Şiirin yanında sohbetin de olduğu etkinlikte keyifli dakikalar da yaşayan gençlerin programa ilgisi yoğundu.

“Bir Memleket Hikayesi”nde bazen tebessüm, bazen hüzün, bazen gözyaşı var. Herkesin bir özleminin olduğu, herkesin mutluluğunu, acısını, hüznünü bu hikâyede bulduğu şiir dinletisi ve söyleşide, başarılı programcılar gençlerin duygularına tercüman oldu. Radyodan televizyona, sosyal medyadan teknolojiye kadar her konuya değinilen programda, Zeytin Dalı Harekatı’nda şehit olan Mehmetçiklerimiz ve orada mücadele eden vatan evlatları da unutulmadı.