Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ü makamında ziyaret eden Devrimci İşçi Sendikaları Konfederasyonu Genel Başkanı Kani Beko, Başkan Öz’ü yaptığı çalışmalardan dolayı örnek bir yerel yönetici olduğunu söyledi.

Devrimci İşçi Sendikaları Konfederasyonu Genel Başkanı Kani Beko, Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ü makamında ziyaret etti. Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Başkan Yardımcıları Gülcemal Fidan ve Av. Hüsnü Yeşilyurt’un da yer aldığı görüşmede, Türkiye Devrimci İşçi Sendikaları Konfederasyonu (DİSK) Genel Başkanı Kani Beko’yla, göreve geldiği 2009 yılından bu yana Kartal’da hayata geçirdiği çalışmalar ve projeleri paylaştı.

Karşılıklı fikir alış verişiyle geçen görüşmede DİSK Genel Başkanı Kani Beko, Başkan Altınok Öz’ün insan odaklı projelerini takdir ettiklerini belirterek yeni yönetim döneminde başarılar diledi. Beko, “Başkan Altınok Öz, sosyal belediyecilikte örnek projelerle Kartal’a önemli yol kat ettirdiği kadar taşeron personelinin sendikalaşması yönünde önemli adımlar atmış örnek bir yerel yöneticidir. Sayın Başkanın yeni dönemde de Kartal’a, ‘önce insan’ temelli projelerle hizmetler vereceğine olan inancımız tamdır” dedi.

Başkan Altınok Öz ise, DİSK Genel Başkanı Kani Beko’nun ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti ve Kartal’ı örnek ilçe olma yolunda daha da ileri taşımak için çalışmaya devam edeceğini söyledi.