Kartal’da 14 Aralık Pazar günü sergilenecek olan “Keloğlan ve Kozalak Zaman Yolculuğunda” isimli tiyatro oyunu ile çocuklar keyifli dakikalar yaşayacak.

Kartallı çocuklar, okul yorgunluklarını bu hafta sonu da Kartal Belediyesi’nin ilçe genelindeki kültür merkezlerinde yer verdiği tiyatro oyunlarıyla atacak.

Tiyatro Lia, müzikli ve danslı çocuk oyunu “Keloğlan ve Kozalak Zaman Yolculuğunda” adlı oyunuyla perdelerini 14 Aralık’ta Kartallı minikler için açacak. Çağatay Çakıroğlu’nun yazıp yönettiği “Keloğlan ve Kozalak Zaman Yolculuğunda”, 14 Aralık Pazar saat 13.00’te Hasan Ali Yücel Kültür Merkezi’nde ücretsiz olarak küçük seyircilerini bekliyor.

Oyunun konusu ise şöyle: “ Keloğlan, annesinin istediği zor bulunan şifalı otları toplayabilmek için Karakaçan ile birlikte çok uzaktaki bir ormana doğru yola çıkar. Yolda, onları aramakta olan dostları Kozalak ile karşılaşırlar. Kozalak’ın elinde bir zaman makinesi vardır. Kozalak ve Keloğlan, bu şifalı otların eski zamanlarda daha bol bulunduğunu bildikleri için yolculuğa zaman makinesi ile çıkmaya karar verirler.”