Zeytinburnu Belediyesi, iftara yetişemeyen vatandaşlar için Marmaray Kazlıçeşme İstasyonu’nda çorba ikram etti.

Zeytinburnu Belediyesi, Ramazan ayı boyunca yolda kalan vatandaşlara iftar saatinde çorba ikramında bulunmaya devam ediyor. Belediye ekipleri Marmaray Kazlıçeşme İstasyonu’nda iftara yetişemeyen vatandaşlara iftar yemeği olarak mercimek çorbası, hurma, ekmek ve su dağıtımı yaptı. İftar için evine yetişemeyen yüzlerce yolcu, ezanın okunmasıyla beraber oruçlarını dağıtılan iftariyeliklerle açtı.

“Çorbanın tadı çok güzel”

İftar saatinde çalıştığı için orucunu istasyonda ikram edilen iftariyeliklerle açan Cemal Ormamak, “Çok güzel bir hizmet, çok memnunuz. Bu saatte çalışıyoruz, evimize gidemiyoruz. Gececi çalıştığımız için iftarımızı burada yapmak durumunda kalıyoruz. Belediyeye çok teşekkür ediyoruz böyle bir hizmetten dolayı. Çorbanın da tadı çok güzel, yapanların eline sağlık” ifadelerini kullandı.

İftar saatine Marmaray’da yakalanan Zehra Erdoğan, “İlk defa bugün çorba dağıtımına rastladım. Güzel bir düşünce bu. Sonuçta yetişemeyip aç kalanlar, iftarlarını açamıyorlar Marmaray’da oldukları için. Bu yüzden bunu düşünmeleri çok güzel olmuş” dedi.