Yıldız Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesi öğrencileri, geçen sene Kartal Belediyesi ile ortak gerçekleştirdikleri proje kapsamında ilçe için hazırladıkları toplam 40 mimari projeyi Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’e sundu.

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Yıldız Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesi öğrencilerinin hazırladığı projeleri incelemek için öğrencileri okullarında ziyaret etti. Başkan Altınok Öz’ün gerçekleştirdiği ziyarette, Prof. Dr. Tülin Görgülü, Prof. Dr. Gülay Zorer Gedik ve çok sayıda öğretim üyesi ile Şehir Planlamacısı Faruk Göksu ve Kartal Belediyesi Etüt ve Proje Müdürü İsmail Ökten de hazır bulundu.

Başkan Altınok Öz’den öğrencilere müjde

Ziyarette Başkan Altınok Öz, Kartal için proje hazırlayan öğrencileri tek tek dinleyerek çalışmalarından dolayı kendilerini tebrik etti. 2009’dan bu yana Kartal’da gerçekleştirdikleri çalışmalara dikkat çeken Başkan Altınok Öz, İstanbul’da planlı büyüme noktasında Kartal’ın önde gelen ilçe olmasının da altını çizdi. Öğrenciler tarafından hazırlanan projeleri çok önemsediklerini ve uygulanabilir olanlarının en kısa zamanda hayata geçirileceğinin müjdesini veren Başkan Altınok Öz’ün müjdesini duyan mimarlık öğrencilerinin yaşadığı mutluluk ise görülmeye değerdi.