İstanbul İl Emniyet Müdürü Selami Altınok, ziyaret ettiği Esenyurt’ta incelemelerde bulundu.

İstanbul İl Emniyet Müdürü Selami Altınok, Esenyurt’u ziyaret ederek ilçe protokolü ile kahvaltılı iletişim toplantısında bir araya geldi. Esenyurt Hasbahçe Restoran’da düzenlenen toplantıya Esenyurt Kaymakamı Ekrem İnci, Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu ve İlçe Emniyet Müdürü Levent İhsan Özen ev sahipliği yaptı. İstanbul İl Emniyet Müdürü Selami Altınok, Esenyurt Kaymakamı Ekrem İnci, Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu ve İlçe Emniyet müdürü Levent Hasan Özen ile bir araya gelerek Esenyurt’ta temaslarda bulundu.

Hasbahçe Restoran’da düzenlenen kahvaltıda Altınok, Esenyurt‘un büyümesi, gelişmesi, güvenlik, asayiş ve Kobani protestoları sırasında yaşanan olaylar hakkında bilgi edindi.

Altınok düzenlenen kahvaltı sonrasında beraberindeki heyetle birlikte Esenyurt Cumhuriyet Meydanı’nda gezdi. Meydan çalışmalarını yakından gören Altınok’a Belediye Başkanı Kadıoğlu çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Esenyurt Meydanı’nda incelemelerde bulunan Altınok daha sonra Esenyurt Belediyesine geçerek Kadıoğlu’nu makamında ziyaret ederek, konuk ziyaretçi defterine mesajlarını yazdı.

İstanbul’da yaşanan Kobani olaylarında en çok hasar gören ilçeler arasında yer alan Esenyurt’ta, emniyet-asayiş noktasında daha çok önem vereceklerini söyleyen Altınok, “Son günlerde yaşanan olaylar, Esenyurt ilçemizin gerek nüfus yoğunluğu ve hızla büyümesiyle ilgili olarak gerekli tüm emniyet-asayiş tedbirlerini alarak bu ilçemizde yaşayan vatandaşlarımızın huzur ve güvenliği için gereken çalışmaları yapacağız” dedi.